Главная » 2013 » Январь » 10 » Procurorul general, acuzat de omor
18:39
Procurorul general, acuzat de omor

___________________________________________
Procurorul general, Valeriu Zubco a omorât un om. Cel puţin aşa afirmă liderul Mişcării "Antimafie", Sergiu Mocanu, potrivit căruia Zubco l-ar fi împuşcat mortal pe proprietarul carierei de piatră din Balatina, Sorin Paciu. Tragedia s-ar fi întâmplat la o vânătoare în pădurea Domnească, acum două săptămâni. Mai mult, liderul "Antimafie" spune că procurorul general ar fi vrut să-şi recunoască fapta, însă, a fost oprit de prim-vicespicherul Vlad Plahotniuc.





Medicii: poliţia a fost informată



Şeful sectorului Balatina, din rezervaţia "Pădurea Domnească", susţine că pe 23 decembrie nu a a avut loc vreo vânătoare în regiune. Asta deşi procuratura a anunţat astăzi că are deja un suspect în acest caz.

Mocanu spune că această crimă a fost tăinuită de către prim-vicespicherul Vlad Plahotniuc şi premierul Vlad Filat, pentru ca ulterior să-l poată şantaja pe Zubco.

Procurorul general, Valeriu Zubco şi prim-vicespicherul, Vlad Plahotniuc, aveau telefoanele deconectate şi nu au putut fi contactaţi pentru a comenta declaraţile liderului Mişcării "Antimafie". La rândul său, premierul Vlad Filat a refuzat să comenteze acuzaţiile. Sergiu Mocanu afirmă că după ce a comis crima, şeful Procuraturii, Valeriu Zubco a părărsit Republica Moldova, după ce a semnat un ordin prin care l-a lăsat interimar pe viceprocurorul general, Igor Serbinov.  
Ştiri
Просмотров: 1144 | Добавил: dionarju666 | Теги: omor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]