Главная » 2013 » Февраль » 13 » In Moldova banul face legea? Ce a discutat Rinat Usatii cu Gherman Gorbuntov inainte sa fie impuscat. (8 Iunie 2012)
12:19
In Moldova banul face legea? Ce a discutat Rinat Usatii cu Gherman Gorbuntov inainte sa fie impuscat. (8 Iunie 2012)

________________________________________

VIDEO. Site-ul rusesc "Kriminalnaia Rossia" a intrat in posesia unei inregistrari facute prin skype in care apar Gherman Gorbuntov, ex-presedintele bancii "Universalbank" si Rinat Usatii, reprezentantul actionarilor bancii. In inregistrare cei doi discuta despre atacul raider asupra "Universalbank" din 2011 si despre dosarul intentat pe numele lui Gorbuntov. Discutia a avut loc inainte de atentatul la viata lui Gorbuntov, care a avut loc la 20 martie 2012, la Londra.



Potrivit presei ruse, Gorbuntov a prezentat inregistrarea anchetatorilor englezi si rusi care cerceteaza cauzele tentativei de omor asupra sa. Fostul bancher, care in continuare se afla in stare grava la spital, a inceput sa comunice prin semne. Acesta a adat de inteles ca unele persoane despre care a discutat cu Usatii in aceasta inregistrare ar putea sa-l vrea mort, scrie Timpul cu referire la crimerussia.ru.

 

In discutia dintre cei doi Usatii se arata pregatit sa-i rezolve problemele lui Gorbuntov cu Procuratura, CCCEC si alte organe de drept de la noi din tara. Acest dialog se rezuma la faptul ca Republica Moldova nu este condusa de presedinte, premier sau Parlament, ci de controversati oameni de afaceri care inchid si pornesc dosarele penale fara nicio grija, contra unor sume mari de bani, noteaza Timpul.

Просмотров: 1456 | Добавил: dionarju666 | Теги: Gherman Gorbuntov, rinat ahmetov | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1   (13.02.2013 16:03) [Материал]
( Descifrare) Antonov-senior - bancher rus, partener de afaceri al lui Gorbunţov. Trăieşte în Marea Britanie şi este tatăl lui Vladimir Antonov, coproprietar al producătorului de maşini Saab. În 2009 a fost victima unui atentat, după care a rămas invalid. După tentativa de omor asupra lui Gorbunţov, autorităţile ruse l-au asigurat şi pe el cu pază de stat. Başkatov - fost reprezentant al părţii ruse în „Universalbank”. În prezent, conduce o bancă din stânga Nistrului. Emma Tăbârţă - viceguvernatoarea Băncii Naţionale. Filea - premierul RM. Leonea - prosper şi renumit om de afaceri de la Chişinău, care luase mai multe credite enorme de la „Universalbank”. Numele său a apărut în presă în cazul unor scandaluri de proporţii. Este cunoscut şi ca finanţator al unor importante partide în campaniile electorale. Mendel sau Mendeleev - controversat bancher din Rusia, preşedintele Consiliului de directori al Clubului de hochei „Spartak”. Oxan a - Una dintre fostele şefe la „Universalbank”. După conflictul de la bancă, se presupune că a fugit la Moscova. Simion Vainberg - om de afaceri din RM, unul dintre foştii conducători ai echipei „FC Zimbru”. Ţigan - patronul unei cunoscute întreprinderi de la Chişinău şi omul de încredere al lui Gorbunţov acum patru ani, când acesta a preluat „Universalbank”. Au intrat în conflict, după ce Gorbunţov ar fi încercat să fie primit în audienţă de premierul Tarlev, iar Ţigan, ca intermediar, i-a spus că premierul cere 300 mii USD, ca să-l primească.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]