Главная » 2013 » Январь » 24 » Descindere cu mascaţi la comisariat
04:34
Descindere cu mascaţi la comisariat

________________________________________________________________________
O percheziţie cu mascaţi înarmaţi la Comisariatul General de Poliţie s-a soldat cu două suspendări din funcţie. Este vorba despre vicecomisarul responsabil de lucrul operativ - Alexei Laza şi şeful Poliţiei Criminale, Ruslan Saachian. Descinderea a fost organizată de direcţia Securitate Internă a MAI, în colaborare cu poliţiştii de la Fulger.



Nici ministrul de Interne Dorin Recean nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest caz.

Mai vorbăreţ s-a dovedit a fi şeful securităţii Interne. Vladimir Maiduc, a precizat pentru Jurnal TV că percheziţiile au avut loc în birourile vicecomisarului pe lucru operativ Alexei Laza şi a şefului poliţiei criminale Ruslan Saachian. Aceştia sunt foştii şefi ai lui Andrei Axenti, recent demis din cadrul Ministerului de Interne pentru că fiind în stare de ebrietate la volan a accidentat patru oameni.

Potrivit ordinului de suspendare din funcţie, semnat de Recean, incidentul în care a fost implicat fostul poliţist Axenti, s-ar fi produs din vina superiorilor săi Saachian şi Laza, care ar fi trebuit să-l supravegheze. Cei vizaţi, însă, au o altă părere. Ex -şeful Poliţiei Criminale, susţine că percheziţiile de astăzi, nu sunt altceva decât o răzbunare a şefului securităţii interne, fapt confirmat şi de către fostul vice-comisar.

Contactat de Jurnal TV, şeful Securităţii Interne, Nicolae Maiduc, a declarat că se află într-o şedinţă şi nu poate vorbi. Accidentul care a pus pe jar conducerea ministerului de Interne, în care a fost implicat Andrei Axenti, a avut loc acum două săptămâni în sectorul Botanica. Maiorul de poliţie, angajat la Comisariatul General a tamponat patru pietoni care se deplasau pe trotuar. Victimele s-au ales cu diverse leziuni şi au fost internate în spital.
Просмотров: 1420 | Добавил: dionarju666 | Теги: comisariat, mascaţi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]