Главная » 2013 » Январь » 4 » Avertizare cu grenadă
09:46
Avertizare cu grenadă

__________________________________________________________________
A fost o avertizare din partea membrilor lumii criminale şi a acţionat un killer profesionist. Este una din pricipalele ipoteze ale anchetatorilor în cazul exploziei care a vizat maşina şefului Securităţii Interne de la Serviciul Vamal. În raportul de expertiză privind incidentul de pe 29 noiembrie anul trecut, se arată - grenada avea scos inelul de siguranţă şi a fost amplasată sub pedala de acceleraţie. Victor Pârţac a rămas în viaţă, pentru că asta au vrut cei care i-au pus proiectilul sub maşină.




Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 29 noiembrie. Oamenii legii au confirmat că la faţa locului au fost găsite schije de la un proiectil. Iniţial, se presupunea că ar fi vorba despre o grenadă de model "RGD 5". Însă, în urma expertizei tehnico-explozive, s-a demonstrat că a fost folosit un alt model.

Pe marginea acestui caz a fost pornit un dosar penal, iar incidentul a fost calificat drept atentat la viaţa şefului securităţii Interne de la Serviciul Vamal. Oamenii legii nu ai identificat niciun suspect.

Просмотров: 1274 | Добавил: dionarju666 | Теги: Avertizare cu grenadă | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]