Главная » 2011 » Май » 20 » Un nou caz Durlesti? POLITIST de sector din Ialoveni IMPUSCAT pe un camp
12:51
Un nou caz Durlesti? POLITIST de sector din Ialoveni IMPUSCAT pe un camp

Victimele atacatorului au fost, de aceasta data, un inspector de sector din Ialoveni, impreuna cu o fata, in varsta de 23 de ani, al carei nume nu a fost dat publicitatii. Cei doi se aflau in masina, pe marginea unui iaz de langa Ialoveni. Ministerul de Interne afirma ca politistul, in varsta de 25 de ani, era in afara orelor de munca. Incidentul a avut loc la miezul noptii.

Politistul a fost ranit in regiunea feselor, insa a reusit sa scoata un pistol pneumatic si a tras 2 focuri. Nu a nimerit, insa, iar cel care l-a atacat a reusit sa fuga. Tanara a reusit in acest timp sa iasa din masina si sa se salveze. Ea s-a adapostit intr-o casa din apropiere si le-a povestit locatarilor ce I s-a intamplat.

Politistul a ajuns la Spitalul de Urgenta. Oamenii legii continuau astazi sa caute probe in locul in care s-a produs incidentul.

Masina politistului a fost dusa la comisariatul din Ialoveni, iar criminalistii o studiaza amanuntit. Desi au fost trase focuri de arma, oamenii care traiesc in preajma spun ca nu au auzit nimic.

Politistul agresat afirma ca nu a reusit sa-l vada pe infractor.
Просмотров: 934 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]