Главная » 2013 » Май » 11 » Viol în grup la Drăguşeni
14:13
Viol în grup la Drăguşeni
Viol în Vinerea Neagră. O minoră, în vârstă de 15 ani, susţine că a fost abuzată sexual de cinci indivizi chiar în ajunul Peştelui. Tragedia s-ar fi întâmplat în comuna Drăguşenii Noi, raionul Hânceşti. Victima spune că agresorii, printre care şi un minor, au violat-o timp de cinci ore. La un moment dat, fata a reuşit să scape din mâinile lor. A fugit până la prima casă, a bătut la uşă şi a cerut ajutor. Oamenii au chemat poliţia, iar suspecţii au fost reţinuţi.



Minora, care este elevă în clasa a 9-a, spune că în seara de 2 mai a mers în satul vecin pentru a sărbători ziua de naştere a iubitului său, un tânăr de 19 ani. După o petrecere de câteva ore, fata a urcat într-o maşină în care pe lângă prietenul ei mai erau 4 bărbaţi. Urmau să meargă fiecare pe la casele lor. N-a fost să fie, însă. Unul dintre indivizi, care este rudă cu iubitul fetei, a oprit automobilul şi ar fi obligat-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale cu el.

Culmea este că raporturile sexuale ar fi avut loc chiar sub ochii iubitului tinerei, care în loc să o apere s-a alăturat şi el unchiului violator. Exemplul celor doi a fost urmat şi de ceilalţi indivizi.

Victima spune că a reuşit să scape din mâinile agresorilor tocmai după 5 ore de coşmar. A bătut la prima uşă.

Printre lacrimi, mama victimei spune că nu înţelege de ce s-a procedat aşa cu fiica ei.

Patru dintre suspecţi se află după gratii, iar unul este în arest la domiciliu pentru că nu a atins vârsta majoratului. Mama minorului suspectat ne-a închis poarta în nas.

Rudele tinerei violate se tem că familiile agresorilor îi vor mitui pe oamenii legii pentru a-i scăpa basma curată. Poliţiştii nu au fost prea vorbăreţi.

Procurorii au confirmat că investighează acest caz de viol, fără a preciza la ce etapă au ajuns cercetările.
Просмотров: 1322 | Добавил: dionarju666 | Теги: viol, Drăguşeni, grup | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]