Главная » 2011 » Сентябрь » 8 » VIDEO. Ca in filmele de actiune. Doi moldoveni din Cahul au RAPIT un tanar de 20 de ani. Cereau 3000 de dolari
16:10
VIDEO. Ca in filmele de actiune. Doi moldoveni din Cahul au RAPIT un tanar de 20 de ani. Cereau 3000 de dolari

Scenariu ca de film. Tanar de 20 de ani din Calarasi rapit din propria casa si tinut inchis in diferite locuinte timp de o saptamana. In schimbul eliberarii lui rapitorii cereau 3000 de dolari.



Conform MAI, tanarul a fost rapit si tinut inchis in mai multe locuinte din sudul tarii. Rudele acestuia primeau constant sunete cu amenintari.

 

Ofiterii Directiei pentru combaterea crimei organizate au initiat un sir de actiuni operative de investigatie menite sa identifice organizatorii si sa elibereze ostaticul. Acestia au infiltrat o persoana in rol de ruda si au reusit sa identifice si sa retina suspectii.

 

Politistul sub acoperire si rapitorii si-au dat intalnire pe teritoriul unei institutii medicale din orasul Cantemir. Dupa ce a fost efectuata tranzactia, rapitorii au fost retinuti in flagrant. Victima se afla acum inafara oricarui pericol.

 

Suspectii, cu varste de 20 si respectiv 32 de ani, se afla in arest preventiv. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca pana la 15 ani de inchisoare pentru „Rapirea unei persoane”.

Просмотров: 1061 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]