Главная » 2012 » Май » 2 » Veretco, condus pe ultimul drum
00:14
Veretco, condus pe ultimul drum
 

Criminalul este în libertate. Rudele lui Alexei Veretco, omorât acum trei zile lângă oraşul Orhei, afirmă că bărbatul care s-a predat poliţiştilor ieri, nu este adevăratul asasin. Mai mult, familia victimei, crede că a fost un omor la comandă. Astăzi, Alexei Veretco, a fost petrecut pe ultimul drum. La înmormântare au fost prezenţi şi câţiva poliţişti în civil. Misiunea lor - să-i urmărească pe oamenii din lumea interlopă, care au venit să-şi ia rămas bun de la raposat.



Locuitorii Orheiului au fost astăzi martorii unei înmormântări de lux. Sicriul lui Alexei Veretco, zis şi "Krasavcic" a fost adus la biserică într-un cadillac negru. Pentru maşina închiriată, s-a plătit aproape 20 de mii de lei. La intersecţia străzilor, unde se află lăcaşul sfânt, două maşini ale poliţiei şi câţiva ofiţeri, au asigurat ordinea publică şi siguranţa traficului pentru automobilele de lux în care veneau diferite persoane.

Surse din ministerul de Interne, susţin că Alexei Veretco, făcea partea dintr-o grupare criminală din Orhei. Familia victimei, neagă acest fapt. La cimitir însă, situaţia s-a conturat. Echipa Jurnal TV a observat poliţişti în civil, care filmau câţiva bărbaţi cu ochelari de soare. Au fost retraşi în timpul slujbei, dar şi după înmormântare. Fraţii lui Alexei Veretco, spun că, acesta a fost omorât la comandă, iar asasinul este în libertate.

Ministerul de Interne a refuzat să comenteze aceste informaţii, iar Procuratura Generală, invocă secretul anchetei şi nu poate oferi detalii pe marginea acestui caz. Alexei Veretco, avea 42 de ani. Anterior, a fost judecat. La o zi de la crimă, un fost inspector al poliţiei rutiere din Orhei, a fost arestat. A două zi, un bărbat, originar din raionul Călăraşi, s-a predat benevol oamenilor legii şi a declarat că el l-a împuşcat pe Veretco. Acesta susţine că a tras în legitimă apărare, după ce ar fi fost împuşcat de victimă. Fostul poliţist - Iurie Matcovschi, care a ajuns la spital bătut, în urma altercaţiei, se află în continuare în stare gravă.
Просмотров: 1725 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]