Главная » 2012 » Июль » 23 » Valeriu Canuda, barbatul suspectat ca ar fi omorat un om intr-un bar din Ialoveni, RETINUT!
18:44
Valeriu Canuda, barbatul suspectat ca ar fi omorat un om intr-un bar din Ialoveni, RETINUT!
Valeriu Canuda


Valeriu Canuda, barbatul suspectat ca ar fi omorat un om, la data de 30 mai, intr-un bar din preajma unei statii PECO de la Ialoveni, a fost retinut. Potrivit Ministerului de Interne, acesta a fost retinut aseara, in jurul orei 20.00, in cartierul Telecentru din sectorul Centru al capitalei.


Suspectul de crima de la Ialoveni, Valeriu Canuda, a fost reținut acum o oră, în Chișinău. Informația a fost oferită în exclusivitate, pentru Jurnal, de reprezentații Ministerului Afacerilor Interne.

Canuda este suspectat că a omorât, la 30 mai curent, un bărbat de 54 de ani. Totul s-a petrecut într-un bar din Ialoveni. Înaintea producerii crimei a avut loc o ceartă în care a fost implicat suspectul şi unul din tinerii care chefuiau în local. Valeriu Canuda, spun martorii, ar fi fost bătut de către un tânăr pentru că primul i-ar fi lovit maşina.








Valeriu Canuda a părăsit la un moment dat localul şi toţi au crezut că acesta a plecat acasă. Dar după un timp agresorul a revenit în local, pentru a se răzbuna, după cum presupun martorii, dar în loc să-l împuşte pe tânărul de care a fost bătut, el l-a împuşcat pe cel cunoscut sub porecla de „Reaba”.

Potrivit martorilor, după ce a revenit în bar,
Valeriu Canuda, despre care oamenii legii spun că este cunoscut în lumea interlopa drept "Lord",  a împuşcat de câteva ori la întâmplare, apoi a mers direct la victimă, Ion Godorogea, o altă presupusă autoritate crminală, alias „Reaba”, căruia i-a pus pistolul la tâmplă şi l-a împuşcat în cap. După ce l-a împuşcat l-a mai lovit de câteva ori cu picioarele în cap.

Totul a durat mai puțin de un minut, după care agresorul a urcat rapid într-o maşina care îl aştepta la intrarea în local și a fugit. 

Suspectul are 40 de ani și a fost anterior condamnat pentru tâlhărie, iar victima pentru şantaj, deţinere ilegală de arme şi furt.

Просмотров: 1598 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]