Главная » 2013 » Июль » 14 » Un moldovean, lider al lumii interlope din Romania - retinut la Chisinau
03:32
Un moldovean, lider al lumii interlope din Romania - retinut la Chisinau
Un moldovean, lider al unei grupari criminale din Romania, a fost retinut aseara la Chisinau. Politia de la noi nu ofera detalii despre retinere, insa presa din Romania afirma ca acesta este acuzat de omor deosebit de grav. Ion Druta fusese dat in cautare si de politia din Moldova pentru mai multe asasinate la comanda.










Potrivit procurorilor din Romania, Ion Druta, poreclit Vanea Pisateli, este liderul unei grupari criminale de peste Prut, din care fac parte atat cetateni romani, cat si moldoveni. In Romania Druta era dat in cautare pentru ca ar fi comandat asasinarea unui om de afaceri.  Procurorii mai spun ca moldoveanul juca rolul unui intermediar. El ar fi cel care l-a ajutat pe asasinul moldovean Vitalie Proca sa obtina o viza pentru a intra in Romania si tot el i-ar fi furnizat acestuia armele crimei, pentru a-l omori pe omul de afaceri.Solicitata de PROTV, politia de la Chisinau a refuzat sa ofere detalii despre retinerea lui Druta, precizand ca le va oferi luni. Cert este ca interlopul este acuzat de omor deosebit de grav.

In 2010, Druta ar fi comandat asasinarea a trei aliati ai sai, care au refuzat sa imparta banii cu el, dupa vanzarea unei masini furate. Victimele au fost impuscate, dupa care incendiate si ingropate intr-o padure. Druta ar mai sta si in spatele exploziei masinii-capcana, in care a murit omul de afaceri Igor Turcanu, omorat in 2011.

Просмотров: 1331 | Добавил: MONTYAGO | Теги: interlopi, ion druta, asasinat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]