Главная » 2012 » Октябрь » 8 » Un detinut invinuit ca ar fi comis dublul omor de la Vulcanesti, gasit spanzurat in celula sa!
16:24
Un detinut invinuit ca ar fi comis dublul omor de la Vulcanesti, gasit spanzurat in celula sa!
Unul dintre cei doi tineri invinuiti ca ar fi comis un dublu omor la Vulcanesti, care sunt detinuti preventiv la penitenciarul nr.5 din Cahul, a fost gasit spanzurat in celula sa. Cadavrul tanarului in varsta de 24 de ani a fost descoperit de catre gardieni, in aceasta dimineata, in timpul unui control.



Potrivit Departamentului Institutii Penitenciare, detinutul s-a spanzurat cu un cearsaf pe care l-a legat de gratiile de la fereastra celulei. Medicii legisti nu au depistat urme de moarte violenta pe corpul victimei.

Oamenii legii presupun ca acesta si-ar fi pus capat zilelor, intrucat in ultima perioada suferea de depresie. Cauzele si imprejurarile in care a murit detinutul urmeaza a fi stabilite.

Victima, impreuna cu un alt tanar, sunt suspectati ca la data de 3 august ar fi ucis cu sange rece o fetita in varsta de 9 ani si pe mama acesteia de 33 de ani. Acestia au patruns in casa victimelor pentru a fura bunuri materiale si bani.

Просмотров: 1028 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]