Главная » 2012 » Ноябрь » 8 » Un barbat s-a sinucis chiar in comisariat!
00:59
Un barbat s-a sinucis chiar in comisariat!

Un barbat s-a spanzurat dupa gratii, la doar cateva ore dupa ce a fost arestat. Acesta avea 43 de ani si a fost gasit fara suflare de catre gardieni. Tragedia s-a produs, in aceasta dimineata, in izolatorul Comisariatului de Politie Botanica.
Potrivit politiei, victima, originara din Straseni, a fost anterior condamnata de 6 ori pentru infractiuni similare. Barbatul fusese arestat ieri, dupa ce intrase intr-o locuinta de unde a furat 50 de euro.


Cand a vrut sa fuga a dat peste proprietar, care este colaborator al brigazii cu destinatie speciala Fulger. Hotul l-ar fi atacat pe acesta cu un cutit, insa a fost imobilizat.

Se presupune ca acesta s-a sinucis ca s anu ajunga a 7-a oara la inchisoare. Totusi, medicii legisti urmeaza sa constate cauza exacta a decesului, iar anchetatorii verifica in ce circumstante a avut loc suicidul.

Acum o luna, un alt detinut si-a pus capat zilelor intr-o celula. Atunci s-a sinucis unul dintre tinerii acuzati de asasinarea unei fetite de 9 ani si a mamei acesteia la Vulcanesti.

Просмотров: 1145 | Добавил: dionarju666 | Теги: s-a sinucis, in comisariat | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]