Главная » 2011 » Сентябрь » 19 » Un fost poliţist a fost împuşcat pe strada 31 August din Capitală
14:31
Un fost poliţist a fost împuşcat pe strada 31 August din Capitală

Un bărbat a fost împuşcat la o terasă de pe strada 31 August din Capitală. Incidentul a avut loc azi, 19 septembrie, în jurul orei 12.40.


Potrivit viceministrului MAI, Iurie Cheptănaru, bărbatul, Ion Stratulat, în vârstă de 40 de ani, a fost împuşcat în timp ce lua masa la terasa Galaxy cu ginerele lui Nicolai Alexei, care a detinut functia de director al Departamentului de Combatere a Crimei Organizate si Coruptiei intre anii 1997-2001. Alexei se afla la masa impreuna cu victima in momentul in care a avut loc crima., din apropiere de Biblioteca Naţională, împreună cu doi bărbaţi. La un moment dat, unul din cei doi a scos arma şi l-a omorât. Suspectul a tras trei focuri de armă în regiunea capului şi a pieptului victimei. Apoi, acesta a urcat într-un automobil şi a fugit de la faţa locului. Iurie Cheptănaru a mai comunicat că unul din cei doi suspecţi, care au fugit de la faţa locului, a fost deja reţinut.

Poliţia a stabilit deja numerele de înmatriculare ale autoturismului cu care a plecat suspectul. Maşina a fost anunţată în urmărire.

Potrivit procurorului municipiului Chişinău, Ion Diacov, Ion Stratulat, a figurat în dosarul omorului cunoscutului om de afaceri Igor Basarab, fostul director al companiei vinicole "Basarab-Vin". Ion Stratulat a fost interogat în acest dosar.

"Eram la ora 12.40 pe o terasă şi toţi am auzit o împuşcătură, am văzut cum cineva a sărit într-o maşină X5 sau X6. Era foarte multă lume acolo în jur. A fost împuşcat în cap şi deja a decedat, toată lumea căuta Salvarea, dar un martor a spus că persoana era deja decedată", a relatat o martoră.

Ion Stratulat este fost colaborator al Departamentului de Combatere a Crimei Organizate şi Corupţiei.



Просмотров: 1086 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]