Главная » 2013 » Сентябрь » 6 » Ucisă la trei zile după nuntă
00:11
Ucisă la trei zile după nuntă
Şi-ar fi ucis soţia la numai trei zile de la nuntă. Un bărbat, de 23 de ani, din satul Sagaidac, raionul Cimişlia, este suspectat că şi-ar fi înjunghiat consoarta în piept, iar apoi a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge. Tragedia s-a produs ieri dimineaţă, în casa socrilor victimei. După ce pe 1 septembrie au jucat la nunta fetei lor, astăzi familia tinerei a venit s-o ia acasă ... în sicriu. 





Tânăra de 23 de ani a fost găsită fără suflare, ieri dimineaţă, în jurul orei 4, de către socrii ei, într-o încăpere a casei în care locuiau împreună. Imediat, aceştia au alertat oamenii legii. Luat la întrebări, soţul femeiei, a declarat că plecase în dimineaţa cu pricina să depună jurământul, după ce obţinuse cetăţenia română şi nu ştie cum s-a produs grozăvia. Astăzi, rudele fetei au venit la morga din Cimişlia pentru a ridica trupul neînsufleţit al tinerei. Îndurerată, mama ei nu-şi poate explica cum a fost posibil ca la doar 3 zile după ce şi-a văzut fiica în rochie de mireasă, să o vadă în sicriu.

Rudele îşi îndreaptă acum privirile bănuitoare spre soţul femeiei, despre care spun că este un om violent.

Familia fetei nu exclude faptul că părinţii ginerelui au încercat să ascundă crima.

Tatăl suspectului a refuzat sa vorbească cu echipa Jurnal TV.

Soţul tinerei a fost reţinut de poliţişti pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 25 de ani de puşcărie. 
Просмотров: 1167 | Добавил: dionarju666 | Теги: sange, mireasă, nunta, soţ, Crima, Ucisa, Cimislia | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]