Главная » 2012 » Сентябрь » 16 » Timofti, Filat și Voronin, la o petrecere de lux în capitală
00:58
Timofti, Filat și Voronin, la o petrecere de lux în capitală
Petrecere de lux în capitală. Directorul general LUKOIL-Moldova, Feyruz Isayev, şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere. Isayev, care a împlinit 60 de ani, a petrecut alături de crema politicii moldoveneşti în unul dintre cele mai luxoase restaurante din Chişinău.



Petrecerea a început în jurul orei 18.00. Îmbrăcaţi la patru ace, la aniversarea omului de afaceri au venit prieteni, diplomaţi dar şi politicieni. Printre cei aproximativ o sută de invitaţi au fost observaţi preşedintele ţării Nicolae Timofti, premierul Vlad Filat, liderul PCRM Vladimir Voronin, başcanul Găgăuziei Mihail Formuzal dar şi directorul general Lukoil Moscova, Vagit Alekperov. De asemenea, au mai fost prezenţi omul de afaceri Nicolae Ciornîi, dar şi interpretul Constantin Moscovici. Majoritatea au venit împreună cu soţiile. Toţi au coborât din maşini luxoase de zeci de mii de euro, iar în scurt timp parcarea restaurantului s-a transformat într-o expoziţie a bolizilor cu renume.

Cheful s-a dat departe de ochii presei. Restaurantul de lux a fost împânzit de poliţişti şi bodyguarzi. Sala a fost amenajată special pentru acest eveniment, cu cele mai scumpe flori. În total, 120 de persoane au lucrat la decorarea sălii. Totodată, restaurantul a fost expus în exterior unui show de lumini. Angajaţii firmei au refuzat să vorbească, dar în afara camerelor de luat vederi. Ei au declarat că acest serviciu este destul de scump, peste 1000 de euro.

Potrivit unor surse, petrecerea a durat până la miezul nopţii. Deşi directorul general LUKOIL-Moldova, Feyruz Isayev, s-a născut pe 1 septembrie, el şi-a serbat ziua de naştere mai târziu. Feyruz Isayev a venit în Moldova în anul 1997. Are afaceri în domeniul petrolier, în cel al construcţiilor şi în sfera alimentară.
Просмотров: 1183 | Добавил: dionarju | Теги: Voronin, Filat, la o petrecere de lux în capitală, Timofti | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]