Главная » 2012 » Июнь » 28 » Tentativă de omor? Explozie la Botanica! Masina unei avocate din Chisinau, aruncata in aer
21:20
Tentativă de omor? Explozie la Botanica! Masina unei avocate din Chisinau, aruncata in aer

Chişinăul a fost zguduit astăzi de o deflagraţie. Maşina unei avocate a explodat în momentul în care aceasta a pornit motorul. S-a întâmplat ziua în amiaza mare, în sectorul Botanica. Femeia, în vârstă de 42 de ani, nu a suferit leziuni corporale dar este în stare de şoc. Surse din cadrul ministerului de Interne vorbesc despre o tentativă de omor. Cel mai probabil, automobilul a fost detonat de o grenadă.

Explozia s-a produs în jurul orei 13.00. Avocata pe nume Aurelia Axentiev a ieşit din casă cu gândul să meargă la serviciu. Ea a urcat în maşina, iar după ce a pornit motorul, o deflagraţie puternică i-a distrus bara de protecţie şi parbrizul din spatele automobilului.

Victima a refuzat să vorbească cu jurnaliştii. Aceasta a urcat într-o maşină cu numere de înmatriculare străine şi a plecat de la faţa locului. Rudele femeii sunt şocate. Fiul acesteia se afla acasă în momentul când a avut loc incidentul, însă refuză să spună dacă mama sa are duşmani.

Geniştii au verificat maşina mai bine de două ori pentru a stabili cauza exploziei. În jurul automobilului au fost găsite mai multe schije suspecte.

Surse din cadrul MAI au declarat pentru Jurnal TV că în această noapte, sub bara de protecţie din spatele maşinii a fost montată o grenadă. Oamenii legii susţin că în cazul în care automobilul ar fi avut rezervor cu gaz, victima nu ar fi rămas în viaţă. Poliţia investighează cazul.



Просмотров: 1216 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]