Главная » 2013 » Январь » 13 » Tânără găsită moartă în casă
04:56
Tânără găsită moartă în casă

______________________________________________

O tânără de 26 de ani din capitală a fost găsită în această dimineaţă, moartă în propriul apartament. Se presupune că a decedat din cauză că suferea de ciroză. Cadavrul tinerei a fost descoperit de iubitul ei, care imediat a anunţat poliţia. Oamenii legii, care s-au deplasat la faţa locului, au constatat că tânără a murit subit. Medicii legişti au luat probe şi urmează să stabilească cu exactitate din ce cauză a murit. Vecini spun că fata consuma frecvent alcool, iar deseori erau treziţi din cauza scandalurilor.






Potrivit poliţiei, dimineaţă, iubitul fetei a mers să o viziteze, însă nimeni nu i-a deschis uşa. Pentru că avea şi el un set de chei, a intrat în casă, însă ce a văzut, nu v-a uita niciodată. Iubita s-a era moartă. Imediat a anunţat poliţia.

Se pare că moartea a prins-o pe tânără în timp ce s-a dus la bucătărie după apă. Vecinii mai spun că ea consuma des alcool, iar poliţia ne-a confirmat că tânara suferea de ciroză.

Nu se ştie exact când a murit femeia. Iubitul tinerei a văzut-o în viaţă acum două zile. Medicii legişti presupun că moartea ar fi survenit în urmă cu 7 ore. Totuşi, circumstanţele exacte ale decesului, urmează să fie stabilite de poliţie.


Просмотров: 1204 | Добавил: dionarju666 | Теги: găsită moartă | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]