Главная » 2013 » Июль » 4 » Suspect reţinut la Nisporeni
13:23
Suspect reţinut la Nisporeni
A fost reţinut suspectul în cazul adolescentei ucise cu bestialitate într-o pădure din raionul Nisporeni în luna ianuarie a acestui an. Ucigaşul s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, dintr-o localitate vecină. A recunoscut că a violat-o pe adolescenta de 17 ani, apoi a înjunghiat-o. Suspectul a fost dus astăzi în pădurea în care s-a produs crima pentru a reconstitui fapta.



Individul le-a spus oamenilor legii că a violat-o pe fată, a înjunghiat-o, apoi a aruncat cuţitul. Deocamdată, poliţiştii nu au găsit arma crimei. În faţa camerelor de luat vederi, suspectul a refuzat să-şi explice gestul.

Rudele suspectului, care au venit în pădure să-i audă povestea terifiantă, au sperat până în ultima clipă că individul nu are nicio legătură cu această crimă.

Amintim că, adolescenta de 17 ani s-a pornit în vizită la sora ei, care locuia în satul vecin Boldureşti. Ea nu a mai ajuns la destinaţie. Cadavrul fetei a fost găsit de un bărbat, care trecea prin apropierea pădurii. Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore şi riscă până la 20 de ani de puşcărie sau chiar detenţie pe viaţă.
Просмотров: 982 | Добавил: dionarju666 | Теги: reţinut, Suspect, Nisporeni, Boldureşti, Crimă | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]