Главная » 2013 » Май » 14 » Şi-a omorât fiica vitregă
21:50
Şi-a omorât fiica vitregă

Crima greu de imaginat in satul Leca, raionul Cantemir. Un barbat in varsta de 35 de ani si-a ucis fiica vitrega, de numai 7 ani. Vecinii spun ca individul a lovit-o cu toporul in cap, iar mama micutei, aflata la munca in Italia, a vazut totul prin Skype. Ulterior, barbatul a incercat sa se sinucida. Asistentul social din localitate, dar si profesorii, spun ca barbatul se purta frumos cu micuta si nimic nu prevestea tragedia.

Pro-tv


Jurnal-tv


Pro-tv



Tragedia s-a produs aseara in jurul orei 20. Barbatul s-a certat prin skype cu sotia sa, care de mai bine de 6 ani este plecata in Italia. Fetita se afla la calculator si vorbea cu mama.

Individul a luat un topor si a lovit-o pe micuta de cateva ori in cap si in piept, chiar sub ochii mamei sale. A iesit apoi in curte si a alertat vecinii. Acestia au chemat ambulanta, insa micuta s-a stins la spital.

Cand curtea s-a umplut de oameni barbatul a plecat, spunandu-le tuturor ca vrea sa-si puna capat zilelor.

Satenii spun ca mama fetitei a plecat in Italia cand micuta avea 9 luni, iar de atunci aceasta era crescuta de tatal sau vitreg.

Vecinii si rudele suspectului spun ca, in ultima perioada barbatul avea frecvent caderi nervoase si crize de gelozie. El isi dorea sa ia copilul si sa plece in Italia, pentru a fi langa sotia sa. Aceasta, insa, amana luarea unei decizii, asa ca barbatul credea ca femeia are un amant acolo.

Potrivit rudelor, tatal fetitei ar fi spus ca o va omori pe micuta pentru ca aceasta sa nu ajunga pe maini rele. Nimeni insa nu l-a luat in serios.

Barbatul a fost anterior condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce a batut un tanar.

Desi stiau ca barbatul este certat cu legea, atat asistenta sociala din localitate, cat si directorul scolii unde a invatat micuta spun ca nu si-au facut griji. Asta pentru ca familia traia bine, iar fata nu s-ar fi plans niciodata ca ar fi fost batuta de tatal sau.

Individul se afla acum in spital in stare grava. Acesta risca sa-si petreaca restul vietii dupa gratii. Mama micutei urmeaza sa se intoarca in aceasta seara in tara pentru a-si ingropa copilul.

Просмотров: 892 | Добавил: dionarju666 | Теги: Şi-a omorât fiica vitregă | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]