Главная » 2011 » Октябрь » 19 » Se intampla in Chisinau! Rapita in plina strada si fortata sa urce intr-un automobil. VIDEO
02:08
Se intampla in Chisinau! Rapita in plina strada si fortata sa urce intr-un automobil. VIDEO

Imagini de-a dreptul revoltatoare au aparut in urma cu cateva ore pe site-ul Curaj TV. O tanara este imbrancita de doi barbati, unul dintre care e imbracat in uniforma, iar apoi fortata sa urce intr-un Mercedes parcat pe marginea drumului. Incidentul s-a produs in dupa-amiaza zilei de astazi in fata blocului central al UTM, situat pe bulevardul Stefan Cel Mare din capitala.


Din imagini se vede cum fata cere disperata ajutor insa nimeni din trecatori nu intervine. Unul dintre atacatori este imbracat in uniforma, pe cand celalalt poarta imbracaminte civila. Nu se stie insa daca cei doi sunt politisti.

Deocamdata nu se cunosc cauzele retinerii.

Politia nu a comentat incidentul.
Просмотров: 1735 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Alina Bordeian   (19.10.2011 15:07) [Материал]
Acest animal doua saptamani in urma l-a batut mar pe cetateanul Dinu Florea in incinta primariei.I-a aplicat niste lovituri de i-a sarit sange din ureche.Leonid Cristal(a.n. 1982) care este inginer cadastral la Durlesti este fratele lui Oleg Cristal de la Publika TV si fratele lui celalalt Cristal din Primaria Chisinau.Se lauda ca este cumatru cu judecatoarea Galina Moscaliuc de la Buiucani si cu Lilian Carabet de la CCEC si ca nimeni nu-i va face nimic niciodata. Percepe mita de la toata lumea si nimeni nu-i poate veni de hac!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]