Главная » 2012 » Сентябрь » 22 » Sapte barbati retinuti pentru ca au vandut grenade si alte munitii! Erau gata sa aduca si uraniu
09:43
Sapte barbati retinuti pentru ca au vandut grenade si alte munitii! Erau gata sa aduca si uraniu
Afaceri cu arme şi uraniu într-un sat din raionul Căuşeni. Şapte membri ai unei grupări criminale au fost reţinuţi, fiind suspectaţi de comercializarea muniţiilor şi a substanţelor radioactive. La operaţiune au participat tocmai de 65 ofiţeri de la Fulger şi colaboratori ai Direcţiei Investigarea Fraudelor din Cadrul Ministerului de Interne.





Poliţiştii au urmărit gruparea mai bine de jumătate de an. Câţiva ofiţeri au activat sub acoperire. Aveau misiunea să convingă traficanţii de arme că sunt clienţi de nădejde.

După ce au adunat suficiente probe, poliţiştii au tăbărât asupra lor. Suspecţii au fost reţinuţi în flagrant în satul Plop-Ştiubei, din raionul Căuşeni.


Poliţiştii afirmă că traficanţii vindeau automatele Kalaşnikov la preţ de 2.000 de euro, iar aruncătoarele de grenade cu 800. Atât grenadele cât şi boxele de trotil costau 200 de euro.

Câţiva dintre reţinuţi sunt originari din regiunea transnistreană. Unuia i se spune "Polkovnik" şi se presupune că ar fi colonel în cadrul unor servicii speciale din stânga Nistrului. Ceilalţi bărbaţi aveau afaceri în transportul interurban. În această dimineaţă, suspecţii au fost escortaţi la Procuratura Generală.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi suspecţii riscă cel puţin şapte ani de puşcărie.
Просмотров: 1217 | Добавил: dionarju | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]