Главная » 2012 » Сентябрь » 12 » Reţineri de mii de dolari în capitală
23:33
Reţineri de mii de dolari în capitală
Show cu poliţişti mascaţi în centrul capitalei. În plină zi, ofiţerii de la Fulger au reţinut cel puţin trei bărbaţi, fără să ofere vreo explicaţie. După o percheziţie ca în filme, oamenii legii au descoperit în maşinile lor sume impresionante de bani. Operaţiunea, cel mai probabil, a fost una secretă, întrucât Ministerul de Interne refuză categoric să ofere detalii pe marginea acestui caz.





Totul s-a întâmplat în jurul orei 13 lângă piaţa de flori de pe strada Bănulescu-Bodoni. Potrivit martorilor, aproximativ zece mascaţi au dat buzna în trei maşini de lux. În doar câteva secunde au încătuşat trei bărbaţi după care au recurs la percheziţia maşinilor. Din imaginile surprinse de Jurnal TV este clar că oamenii legii au descoperit mii de dolari şi lei. Am încercat să aflăm detalii, doar că fără niciun rezultat.

Se pare că intervenţia în forţă a brigăzii cu destinaţie specială Fulger a speriat şi trecătorii, care au luat apă în gură la vederea camerei de filmat.

În spatele camerei de luat vederi, martorii susţin că au fost reţinuţi cel puţin trei bărbaţi. Am încercat să obţinem detalii şi de la Ministerul de Interne. Serviciul de presă, însă, a refuzat să ofere explicaţii, invocând secretul anchetei.
Просмотров: 1607 | Добавил: dionarju | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]