Главная » 2013 » Май » 28 » Retinere in centrul capitalei! Doi tineri, incatusati chiar in fata sediului MAI
20:25
Retinere in centrul capitalei! Doi tineri, incatusati chiar in fata sediului MAI

Mascaţii au intervenit, astăzi, în forţă în centrul capitalei. Doi tineri au fost reţinuţi de către angajaţii Inspectoratului Naţional de Investigaţii în apropiere de sediul Procuraturii Generale. Poliţiştii nu au oferit deocamdată detalii despre această acţiune, dar martorii susţin că mascaţii au intervenit în momentul în care tinerii încercau să scoată bani din bancomate folosind carduri clonate.

Pro tv



Pro tv




Jurnal tv



Potrivit martorilor, indivizii se aflau în preajma a două bancomate când oamenii legii le-au pus cătuşele. Martorii spun că unul dintre ei a încercat să fugă, dar a fost împiedicat de un angajat al unei bănci aflate în apropiere.

Anchetatorii au găsit în buzunarele indivizilor sume mari de bani în lei şi euro, dar şi mai multe carduri bancare. Toate au fost puse în pachete speciale şi duse la expertiză. Tinerii reţinuţi au refuzat să discute cu presa. Mai ales că unul dintre ei, de spaimă, a urinat în pantaloni în momentul reţinerii.

Intervenţia mascaţilor a atras privirile a zeci de trecători.

Oamenii legii au refuzat să ofere detalii despre această operaţiune, dar au dat asigurări că vor reveni cu mai multe informaţii.

Просмотров: 779 | Добавил: dionarju666 | Теги: politisti, retinere, mascati | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]