Главная » 2013 » Июль » 6 » Reţinere cu focuri de armă
21:00
Reţinere cu focuri de armă
Este după gratii, dar asta nu l-a împiedicat să pună la punct un grup criminal specializat în furturi deosebit de mari. Isprava aparţine unui deţinut de la Penitenciarul nr. 13, care a ajuns la puşcărie tot pentru furt. După ce i-au filat mai bine de două luni, oamenii legii i-au reţinut în flagrant pe complicii individului, dar au avut nevoie de ajutorul mascaţilor de la Fulger. Pentru că s-au văzut încolţiţi, suspecţii au ripostat cu pumnii şi focuri de armă. 

Jurnal tv



Pro tv



Cei trei indivizi, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 42 de ani, au fost încătuşaţi în timp ce încercau să jefuiască o casă din comuna Tohatin, şi nu erau la prima acţiune de acest gen. Anterior, angajaţii Penitenciarului nr. 13 din capitală au aflat că un deţinut din această închisoare dă indicaţii de după gratii unor indivizi necunoscuţi. Oamenii legii au filat gruparea criminală mai bine de două luni. Au stabilit că fiecare individ avea rolul său bine determinat, iar toate acţiunile erau coordonate cu liderul aflat în detenţie, un interlop cu pseudonimul "Garik".

Indivizii au mai fost certaţi cu legea. Anterior, ei au fost condamnaţi pentru trafic de droguri şi furt. Pentru infracţiuni similare este deţinut şi liderul grupării. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 12 ani de puşcărie.
Просмотров: 745 | Добавил: dionarju666 | Теги: puşcărie, talharie, locuinta, politia, Reţinere, fulger, GARIK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]