Главная » 2012 » Апрель » 30 » Reglări în stil mafiot la Orhei
11:55
Reglări în stil mafiot la Orhei

Execuţie în stil mafiot la Orhei. Alexei Veretco, membrul unei grupări criminale a fost împuşcat mortal. S-a întâmplat aseară lângă un restaurant din pădurea Orheiului. Printre suspecţi se numără un fost condamnat, care, la fel, face parte din lumea interlopă, dar şi multiplul campion la kickboxing, Constantin Țuțu.







În altercaţie a fost implicat şi un fost poliţist. A ajuns la spital, bătut. Deocamdată nimeni n-a fost reţinut. 

Victima, Alexei Veretco, avea 42 de ani. Anterior, a fost judecat. În lumea interlopă era cunoscut sub numele de "Krasavcik". În ultimii ani, se afla, mai tot timpul peste hotare. Recent, revenise în ţară. Cu doar o zi înainte de a fi împuşcat, între el şi unul dintre membrii unei alte grupări, a avut loc o altercaţie. Veretco, a scos un cuţit şi l-a rănit. La câteva ore, a fost sunat şi i s-a spus că vor să vorbească cu el. Au stabilit o întâlnire la un restaurant care se află în codrii de la Orhei. A mers împreună cu un fost poliţist - Iurie Matcovschi. Aici, îi aştepta o grupare formată din cel puţin 10 oameni.

Fostul poliţist este internat la spital.

Medicii au acceptat să vorbească, dar ne-au interzis să filmăm secţia în care este internat pacientul. Ne-au spus că la uşă se află câţiva poliţişti, care asigură paza, motiv, pentru care nu avem voie să ne aflăm nici măcar pe holul intituţiei la etajul respectiv. Anchetatorii, au o misiune dificilă. În locul unde a fost ucis membrul grupării criminale, au fost descoperite două maşini de lux. Un Mercedes, în care se presupune că a venit victima şi un Jeep cu numere de înmatriculare transnistrene. Ambele deteriorate. Mai mult, pe sticla de la Jeep se putea observa urmele unui glonte. Deocamdată, nu se ştie, cui îi aparţinea acest autoturism.

Surse din cadrul Ministerului de Interne, au declarat, neoficial, pentru Jurnal TV, că la incidentul de aseară, a participat şi multiplul campion la kickboxing, Constantin Țuțu. A tras şi el. Se pare însă, că nu Ţuţu ar fi cel care l-a executat pe Veretco. Campionul nu a fost de găsit pentru a comenta situaţia. Pe de altă, parte, principalul suspect ar putea fi Oleg Pruteanu. O persoană cunoscută în lumea interlopă. A stat în puşcărie 8 ani pentru tălhărie. Se presupune, că acesta ar fi făcut parte din gruparea condusă de hoţul în lege "Makena". Chiar dacă a fost anterior judecat şi recunoscut vinovat, Pruteanu deţinea legal un pistol model Glock. Şi victima, la rândul ei, cu antecedente penale, tot avea armă. Un pistol marca TT, care la fel, era deţinut legal. Cu o viteză uimitoare, la doar câteva ore de la crimă, dosarul penal, deschis pentru omor, a trecut în gestiunea Procuraturii Generale. Contactat de Jurnal Tv, Serviciul de presă al instituţiei, nu a răspuns la telefon, pentru a oferi detalii. 
Просмотров: 1603 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]