Главная » 2013 » Июль » 9 » Reglări de conturi cu focuri de armă
00:52
Reglări de conturi cu focuri de armă
Reglări de conturi cu împuşcături într-o pensiune de la Vadul lui Vodă. Patru tineri au dat buzna cu arme model Kalaşnicov peste doi bărbaţi veniţi la odihnă. Au tras mai multe gloanţe în aer, i-au bătut măr şi după ce i-au lăsat aproape inconştienţi, au fugit. Pe unul dintre agresori, poliţia l-a reţinut în apropiere de comuna Budeşti. Acum, individul este cercetat în libertate. Complicii săi urmează să fie identificaţi. 



Renato Scripnic este originar din Soroca şi a mers la Vadul lui Vodă la o petrecere de zi de naştere, împreună cu mai mulţi prieteni. Povesteşte că totul decurgea cum nu se poate mai bine până când un grup de tineri s-a apropiat de ei şi, fără prea multe explicaţii, le-a interzis să facă baie în piscină.

Conflictul părea aplanat şi toţi au mers la culcare. Aproximativ la ora 02.00, însă, Renato şi colegul său de cameră, au fost treziţi de un zgomot puternic.

Împuşcăturile i-au trezit şi pe ceilalţi oameni din pensiune. Cineva dintre ei a chemat poliţia.

Victimele se tem că agresorii nu vor fi pedepsiţi. Şi asta pentru că s-ar fi lăudat că au părinţi influenţi, care ar putea rezolva orice problemă.

Dacă vor fi prinşi, cel mai probabil, agresorii vor fi cercetaţi penal pentru huliganism. În acest caz, ei riscă până la şapte ani de puşcărie.
Просмотров: 1072 | Добавил: dionarju666 | Теги: Kalaşnicov, Vadul lui Vodă, Focuri de arma, Reglări de conturi | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]