Главная » 2013 » Сентябрь » 3 » Reglare de conturi? Doi detinuti din penitenciarul de la Cricova au murit la un interval de cateva ore
14:10
Reglare de conturi? Doi detinuti din penitenciarul de la Cricova au murit la un interval de cateva ore

Doi detinuti din penitenciarul de la Cricova au murit ieri la un interval de cateva ore.
Unul a avut nenorocul sa fie strivit de un perete prabusit, iar altul ar fi fost electrocutat. Procuratura sectorului Rascani a deschis doua cauze penale pentru neglijenta in serviciu.
De asemenea, Departamentul Institutii Penitenciare a initiat o ancheta interna pentru elucidarea circumstantelor.




Primul caz a avut loc in jurul orei 4 dupa pranz. Potrivit Departamentului Institutii Penitenciare, un detinut care matura teritoriul adiacent zonei de producere al penitenciarului nr. 4 de la Cricova, a urcat intr-un fost atelier, aflat la etaj, si s-a sprijinit de un perete. In acel moment peretele, care era avariat, s-ar fi prabusit, iar barbatul a fost gasit printre ruine. 

A doua tragedie a avut loc doar doua ore mai tarziu, in celula unui detinut di acelasi penitenciar. Unul dintre condamnati efectua lucrari neautorizate la o priza si ar fi fost electrocutat. S-a intimplat chiar in momentul cand grupul operativ investiga primul caz de deces.

Astazi, presa nu a avut acces pe teritoriul penitenciarului. Procuratura sectorului Rascani a deschis doua cauze penale pe numele angajatilor penitenciarului pentru neglijenta in serviciu.

Potrivit Departamentului Institutii Penitenciare cele doua cazuri nu au legatura unul cu altul si ar fi vorba de o coincidenta. Departamentul anunta ca a initiat o ancheta de serviciu pentru ambele cazuri. Cei doi detinuti aveau 26 de ani si ispaseau pedepse pentru talharie. Ei se aflau in detentie din 2011.

Просмотров: 894 | Добавил: dionarju666 | Теги: Doi detinuti, Reglare de conturi, penitenciarul de la Cricova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]