Главная » 2011 » Ноябрь » 5 » Produse alimentare expirate in 2007, pe rafturile magazinelor mari din Chisinau! VIDEO
13:46
Produse alimentare expirate in 2007, pe rafturile magazinelor mari din Chisinau! VIDEO

Atentie mare la ce cumparati! S-ar putea ca produsul achizitionat sa fie expirat inca in 2007. Angajatii unei intreprinderi specializate in producerea conservelor au fost surprinsi de oamenii legii in timp ce razuiau data de fabricare de pe borcanele de conserve, pentru a imprima alte date noi. Ulterior produsele urmau sa fie expuse in vanzare in magazinele din tara.




Dupa o serie de verificari ofiterii Directiei Investigare a Fraudelor din cadrul MAI, au ridicat marfa in valoare de 3 milioane de lei, cu termenul de valabilitate expirat.

In timpul controlului din dupa-amiaza zilei de joi, muncitorii intreprinderii au fost surprinsi de fortele de ordine, in momentul in care razuiau data de fabricare de pe borcanele de conserve pentru a imprima alte date noi. Ulterior produsele urmau sa fie expuse spre comercializare in pietile si magazinele din tara.

Mai mult, o mare parte din produsele expirate au fost puse in vanzare intr-un sir de magazine mari din Capitala, dar si alte orase ale Republicii Moldova. Printre produsele expirate au fost identificate conserve, ce aveau termen de valabilitate pana in anul 2007. La fel, printre aceste produse au fost depistate si ridicate cadouri de Revelion, care erau impachetate in cutii speciale pentru copii.

Politia cerceteaza acest caz, in vederea stabilirii tuturor circumstantelor si atragerii la raspundere a persoanelor care se fac vinovate. Informatii suplimentare vor fi oferite in urmatoarele zile.

 

 


Просмотров: 739 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]