Главная » 2014 » Март » 18 » Procurorul Sergiu Rosu si un politist , sunt acuzati ca au fabricat un dosar, ca ulterior sa ceara mita
03:30
Procurorul Sergiu Rosu si un politist , sunt acuzati ca au fabricat un dosar, ca ulterior sa ceara mita
Patru barbati sustin ca au ajuns talhari fara voie.
Acestia acuza un procuror si un politist de la Inspectoratul National de Investigatii ca le-ar fi intentat un dosar penal pentru ca ulterior sa le ceara mita si sa arate ca politia descopera infractiuni.
Potrivit lor, oamenii legii au inscenat o talharie inca in anul 2012, iar de atunci sunt purtati prin instante si risca inchisoare.
Sursa: PRO TV
Sursa: JURNAL TV

Judecătoarea E.Cobzac a respins demersul avocatului Vitalie Țaulean privind eliberarea din detenție preventivă a clienților săi

Sursa Video: http://Curaj.TV

 
Sursa Video: http://Curaj.TV

Doi dintre invinuiti, care sunt cercetati in stare de libertate, spun ca in luna iunie 2012, un angajat al Directiei combaterea crimei organizate a chemat acasa la el, in satul Bucovat, Straseni, 4 barbati si le-au propus sa faca reparatie. Acesta le-ar fi dat sa bea alcool si i-ar fi trimis la Cricova dupa materiale de constructie. Acolo ar fi fost asteptati de catre mai multi oameni ai legii.


Inculpatii povestesc ca le-au fost puse manusi si au fost bagati cu forta in casa prin geam. Ulterior, au fost filmati imobilizati si cu arme langa ei.


Acestia spun ca ulterior au fost dusi in izolatorul de detentie preventiva unde ar fi fost batuti si le-ar fi fost ceruta mita pentru a scapa de pedeapsa.


Solicitat de Pro TV, procurorul Sergiu Rosu din cadrul Procuraturii Generale, acuzat de inculpati ca a fabricat dosarul, nu a vrut sa faca declaratii in fata camerei de luat vederi. Prin telefon, el a respins acuzatiile si a declarat ca inculpatii si-au recunoscut vina, iar daca au pretentii la activitatea sa, sa le prezinte in instanta.

 

O reactie similara a avut si politia. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General de Politie a spus ca declaratiile avocatului nu corespund adevarului, dar ca modul in care a actionat politia in acest caz va fi analizat. 

 
Просмотров: 2213 | Добавил: dionarju666 | Теги: Procuratura, un politist, E.Cobzac, Mita, flagrant, sunt acuzati, Sergiu Rosu, Procurorul, Dosar fabricat, talhari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]