Главная » 2013 » Апрель » 6 » Primarul de Cimişeni, reţinut
01:40
Primarul de Cimişeni, reţinut
Descindere la primăria din Cimişeni. Dis-de-dimineaţă mascaţii au pătruns în biroul edilului Ghenadie Rabei şi timp de câteva ore au verificat minuţios încăperea. După ce au colectat toate probele necesare, oamenii legii au decis să-l reţină pe primarul care a şocat opinia publică prin comportamentul său când a lovit un subaltern cu scaunul în cap. Edilul este vizat într-un dosar de şantaj. Operaţiunea a fost pusă la cale de către ofiţerii Direcţiei Combaterea Crimei Organizate, în colaborare cu Procuratura Generală.



Primarul nu era încă la locul de muncă atunci când au descins mascaţii. Ghenadie Rabei a fost adus de oamenii legii din Chişinău. Se pare că funcţionarul nu s-a stresat când a văzut mascaţi la uşa primăriei.

Speriaţi s-au dovedit a fi sătenii, care spun că văd, în premieră, mascaţi la Cimişeni.

La primărie au venit zeci de curioşi, dar şi soţia bărbatului lovit cu scaunul în cap acum câteva zile. Imediat ce l-au văzut ieşind din primărie, femeia, dar şi câţiva săteni, l-au luat la rost pe Rabei.

Totuşi, s-au găsit şi localnici, care sunt siguri că primarul este un om bun, iar percheziţiile au fost puse la cale de duşmanii lui.

Pe toată durata percheziţiilor primarul nu s-a arătat tensionat. Când acestea s-au încheiat, edilul a fost dus la Procuratura Generală pentru audieri.

Ulterior, colaboratorii Direcţiei Combaterea Crimei Organizate au descins şi la câteva întreprinderi pe care primarul le deţine în sat. De acolo au ieşit cu documente şi calculatoare.

Ulterior, procurorii au precizat că primarul este vizat într-un dosar de şantaj. Mai exact, l-ar fi presat pe subalternul său Ion Cazac că îi va lua pământurile. Ghenadie Rabei, primarul din Cimişeni, mai figurează într-o cauză penală deschisă pentru huliganism. Asta după ce a fost surprins cum îl loveşte cu scaunul în cap pe Cazac. Peste o zi, bărbatul agresat a ajuns la spital, unde se află până în prezent. Precizăm că după ce a fost scos la iveală cazul violent cu implicarea primarului, mai mulţi localnici s-au plâns că ar fi fost bătuţi sau ameninţaţi de Ghenadie Rabei.
Просмотров: 1783 | Добавил: dionarju666 | Теги: Cimişeni, reţinut, Primarul | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]