Главная » 2012 » Август » 11 » Poliţist fugărit de ofiţerii CCCEC
03:36
Poliţist fugărit de ofiţerii CCCEC
Un poliţist a gonit nebuneşte pe străzile capitalei. Şi nu singur, ci cu ofiţerii de la Anticorupţie după el. Inspectorul a vrut să scape de cei de la CCCEC. A fost prins în flagrant după ce ar fi luat bani de la o persoană. Pentru a-l reţine, colaboratorii Centrului au fost nevoiţi să provoace chiar şi un accident rutier. S-a întâmplat în urmă cu numai câteva ore, lângă judecătoria sectorului Buiucani.





Suspectul este ofiţer de urmărire penală în cadrul Comisariatului de Poliţie al sectorului Râşcani. Potrivit Centrului Anticorupţie, acesta ar fi pretins sumă de 250 euro. Prima tranşă a primit-o anterior, iar restul, 150 de euro, ar fi trebuit să-i ia astăzi.

Accidentul s-a produs pe strada Mihai Viteazu din sectorul Buiucani. Potrivit poliţiei rutiere, vinovaţi de producerea impactului se fac ofiţerii de la Anticorupţie. Ironia sorţii, poliţistul a fost tamponat de colegii de la CCCEC, pentru că a oprit la culoarea roşie a semaforului. Acesta se declară nevinovat şi afirmă că a fost reţinut pentru că maşina sa a fost implicată în coliziune.

Potrivit Centrului Anticorupţie, poliţistul ar fi aruncat banii marcaţi "Mită CCCEC", pe geamul maşinii. Totuşi, coaboratorii susţin că există dovezi care l-ar putea incrimina pe acesta. Flagrantul a fost realizat de comun acord cu direcţia Securitate Internă a MAI-ului. Procurorii urmează să stabilească dacă inspectorul de poliţie va fi sau nu reţinut pentru 72 de ore. El riscă dosar penal pentru corupere şi s-ar putea alege cu închisoare de până la 10 ani sau amendă.

Просмотров: 1137 | Добавил: dionarju | Теги: Politist, ofiterii, cccec | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]