Главная » 2011 » Сентябрь » 19 » Politia in alerta! Sportivul Ion Soltoianu, suspectat de omor - dat in urmarire generala
22:54
Politia in alerta! Sportivul Ion Soltoianu, suspectat de omor - dat in urmarire generala



Din investigatiile politiei reiese ca victima, Ion Stratulat, s-a aflat la masa impreuna cu asasinul si inca un barbat. Ulterior unul dintre ei a plecat, iar fostul politist a ramas doar cu asasinul. Acesta a scos un pistol si a tras de 3 ori in victima. Un glonte i-a nimerit in cap, iar alte doua in piept. Barbatul, in varsta de 38 de ani, a murit pe loc.

Din spusele martorilor, asasinul a urcat intr-un BMW luxos si a fugit de la fata locului.

Politia a incercuit zona, iar chelnerii au acoperit terasa pentru ca presa sa nu vada ce se petrece dincolo. La aproximativ o ora de la producerea crimei, la fata locului a venit sotia victimei si inca o femeie, care se presupune ca este iubita fostului politist.

De cealalta parte, sotia afirma ca nu are idee cine ar fi putut sa-l omoare.

Victima, Ion Stratulat a lucrat candva in cadrul directiei servicii operative a Ministerului de Interne. Socrul sau este generalul de politie, Nicolae Alexei, care a activat in calitate de sef al aceluiasi departament.

Viceministrul de interne, Iurie Cheptanaru a confirmat pentru PRO TV ca in aceasta crima este implicat dublul campion la kick-boxing, Ion Soltoianu. Sportivul nu a fost de gasit pentru a comenta situatia. Iurie Cheptanaru a declarat ca politia a reusit sa-l retina pe un alt suspect de omor, insa nu a divulgat identitatea acestuia. Anterior, Soltoianu a mai fost implicat intr-un caz de omor, cand l-a impuscat mortal pe un presupus hot in lege. Atunci el a fost absolvit de vina, judecatorii considerand ca Soltoianu se afla in legitima aparare.
Просмотров: 1129 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]