Главная » 2012 » Февраль » 5 » Politia a retinut 6 persoane suspectate de asasinarea omului de afaceri turc! Doi minori printre banuiti
02:18
Politia a retinut 6 persoane suspectate de asasinarea omului de afaceri turc! Doi minori printre banuiti

Asasinii omului de afaceri turc gasit mort acum 4 zile intr-un apartament din Chisinau au fost retinuti. Cel putin asa sustine politia, care anunta ca 4 suspecti au fost prinsi noaptea trecuta intr-un sat din raionul Drochia. Doi dintre ei sunt minori. O a cincea persoana suspectata ca a participat la crima a fost retinuta tot aseara, la Ungheni. Politia a mai stabilit ca gruparea a fost implicata in alte doua atacuri talharesti din raioanele Straseni si Orhei.



Patru tineri, dintre care doi sunt minori, au fost retinuti noaptea trecuta intr-o casa din satul Fantanita, raionul Drochia. In paralel, o alta echipa de politisti, o retineau la Ungheni pe a cincea suspecta. Operatiunea a fost organizata de catre brigada "Fulger”, politistii de la Comisariatul General si ai comisariatului sectorului Rascani din Chisinau.  


Potrivit ofiterilor, suspectii sunt originari din diferite raioane, iar trei dintre ei au antecedente penale. In total in acest dosar sunt retinute 6 persoane. La cele 5 retinute aseara se adauga femeia care a anuntat politia despre decesul victimei.

 

Politia spune ca gruparea a pregatit crima din timp. Suspectii au luat mai multe lucruri de pret din apartamentul cetateanului turc, iar ceasul acestuia se afla in timpul retinerii pa mana unuia dintre suspecti. 


Trei dintre suspecti au primit astazi mandate de arest pentru 30 de zile. Daca vina celor 6 retinuti va fi dovedita, ei risca detentie pe viata. Omul de afaceri turc a fost gasit mort miercuri dimineata in apartamentul pe care il inchiria in Chisinau.

 

Expertiza medico-legala urmeaza sa stabileasca din ce cauza a murit, una dintre versiuni este ca omul de afaceri a fost strangulat. Victima avea 62 de ani si era patronul unei companii de constructii.


Просмотров: 877 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]