Главная » 2013 » Апрель » 15 » Percheziţii învăluite în mister
23:50
Percheziţii învăluite în mister

_______________________________________________


Operaţiune secretă în centrul capitalei. Mai mulţi ofiţeri ai Direcţiei Misiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General de Poliţie, însoţiţi de mascaţi de la Fulger, au descins în această dimineaţă într-un imobil de pe strada Serghei Lazo din capitală. Au făcut percheziţii mai bine de şapte ore, dar n-au oferit detalii despre operaţiune. Tot ce am reuşit să aflăm este că verificările au avut loc în cadrul unui dosar penal deschis pentru evaziune fiscală. 



Mascaţii au descins încă la ora 08.00 dimineaţă. Geamul de la uşă era scos, semn că au intrat forţat în imobil. În timp ce mascaţii păzeau ograda, ofiţerii percheziţionau încăperea. Nimeni din cei prezenţi nu au vrut să ofere detalii despre operaţiune.

Potrivit oamenilor legii, la adresa cu pricina locuieşte un bărbat. Cine este acesta, nu se ştie. Cert este că în ogradă erau parcate două maşini de lux marca Lexus. Pe de altă parte, la Centrul de informaţii, pe adresa respectivă, este înregistrată o firmă de turism. La aproximativ o oră de la începutul percheziţiei, cineva a avut nevoie de îngrijiri medicale. O ambulanţă a sosit cu viteza vântului pe strada Serghei Lazo. Nici medicii nu s-au dovedit a fi prea vorbăreţi.

La scurt timp, a sosit un bărbat, care potrivit unor surse ar fi avocatul proprietarului imobilului şi a început a da ordine ofiţerilor prezenţi la percheziţii.

Oamenii legii au precizat doar că percheziţiile au loc în cadrul unui dosar deschis pentru evaziune fiscală. Nu se ştie nici dacă cineva este reţinut sau dacă are statut de bănuit. Potrivit unor surse, tot astăzi, în cadrul aceluiaşi dosar, au avut loc mai multe percheziţii.

Просмотров: 865 | Добавил: dionarju666 | Теги: Mister, Percheziţii, Mascaţii | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]