Главная » 2013 » Сентябрь » 26 » Percheziţii cu iz politic în casa unui activist PCRM.
13:59
Percheziţii cu iz politic în casa unui activist PCRM.

Ministrul de Interne acuză Partidul Comuniştilor că intimidează poliţiştii. Asta după ce câţiva membri ai PCRM au dat buzna ieri în casa unui activist al partidului, unde aveau loc percheziţii. Potrivit procurorului care instrumentează cazul, cercetările au avut drept scop verificarea unei versiuni privind dublul omor de la Durleşti din 2011. Din apartamentul percheziţionat a fost ridicat un adevărat arsenal, inclusiv aruncătoare de grenade. Comuniştii, însă, insistă că totul ar fi o comandă politică.






Se întâmpla ieri în curtea unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. Ministrul de Interne Dorin Recean, a declarat astăzi că oamenii legii nu ştiau că percheziţionează casa unui activist PCRM. Asta până când membri ai Partidului Comuniştilor au dat buzna la locul acţiunii.

Percheziţiile au durat aproximativ şapte ore. Timp în care, potrivit ministrului Recean, membrii PCRM ar fi încercat să facă presiuni asupra poliţiştilor.

În casa activistului PCRM, poliţiştii au găsit un întreg arsenal de arme.

Surse din poliţie au precizat că din apartamentul percheziţionat au fost ridicate inclusiv aruncătoare de grenade. Potrivit procurorului care investighează cazul, Denis Rotaru, percheziţiile au avut drept scop verificarea unei versiuni privind dublul omor de la Durleşti din 2011. Membrii PCRM, însă, insistă că oamenii legii îndeplinesc o comandă politică, pentru a zădărnici protestele demarate de opoziţia parlamentară. Ei spun că au văzut decizia judecătorului privind demararea percheziţiilor în care scria că se caută arma din care s-a tras la Durleşti dar şi hainele victimelor. Magistratul ar fi aprobat solicitarea procurorilor în aceeaşi zi, fapt care le dă de bănuit comuniştilor, Potrivit lor simpatizantul partidului are o armă de acelaşi model, dar că aceasta a fost verificată imediat după producerea tragediei, atunci când poliţia a cercetat toate armele de vânătoare înregistrate.

Liderii coaliţiei de guvernare nu au comentat deocamdată acuzaţiile opoziţiei.
Просмотров: 962 | Добавил: dionarju666 | Теги: politic, iz, dorin recean, durlesti, Percheziţii, PCRM, activist, omor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]