Главная » 2012 » Март » 24 » Omorat in curtea blocului! Un barbat a fost impuscat mortal in sectorul Ciocana al Capitalei
19:12
Omorat in curtea blocului! Un barbat a fost impuscat mortal in sectorul Ciocana al Capitalei
Un barbat a fost impuscat mortal in curtea blocului sau din capitala. Victima, in varsta de 35 de ani, a fost gasita fara suflare de catre politie. Autorul crimei este chiar prietenul barbatului. Acesta s-a predat benevol si se afla acum in arestul politiei.





Incidentul s-a produs in jurul orei 5 dimineata pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana al capitalei. Doi barbati, care isi petrecusera noaptea intr-un club, se intoarceau catre casa.

La un moment dat, cei doi s-au luat la harta, iar cearta s-a incheiat tragic. Unul dintre ei, un tanar in varsta de 23 de ani, a scos pistolul si a descarcat mai multe gloante in corpul prietenului sau. Acesta a decedat pe loc.


Potrivit politiei, autorul crimei s-a predat si a recunoscut ca si-a impuscat prietenul. Arma din care a tras,  un pistol de tip Baikal, era detinuta legal. Rudele victimei sunt socate.

Vecinii spun ca in februarie, anul trecut, masina victimei a explodat in circumstante necunoscute in curtea blocului. Atunci politia a spus ca este vorba despre o defectiune tehnica.

Просмотров: 1002 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]