Главная » 2012 » Август » 9 » Omor sau suicid? Moarte invaluita de mister la Chisinau!
02:20
Omor sau suicid? Moarte invaluita de mister la Chisinau!
Mama unei tinere decedate anul trecut cere ca asasinii fiicei sale să fie pedepsiţi. Fata de 22 de ani, găsită moartă lângă un bloc din capitală în decembrie 2011, ar fi fost bătută crunt de un tânăr care ar fi încercat să o violeze. Mama îndurerată este, însă, contrazisă de oamenii legii, care au închis dosarul din lipsă de probe . Asta după ce au constatat că fata s-ar fi aruncat de la etaj.





Mama victimei susţine că fiica sa a fost agresată sexual de un tânăr pe nume Gheorghe Mârzac. Femeia crede că fata a opus rezistenţă şi de aceea a fost bătută crunt şi lăsată în faţa blocului - unde a fost găsită de vecini. Acelaşi lucru l-ar fi declarat şi o prietenă a victimei, care însă ar fi refuzat să spună adevărul în faţa poliţiei.

Galina Sârbu s-a adresat Mişcării Antimafie pentru a elucida adevărul despre moartea fiicei sale. În urma investigaţiilor, reprezentanţii partidului au presupus că mai mulţi poliţişti, procurori şi medici au luat mită pentru a-l scoate de sub învinuire pe tânărul bănuit. Procurorii de la Ciocana Leonid Demidov şi Aurel Ciocan ar fi acţionat în complicitate cu ofiţerul de urmărire penală, Sorin Cobâleanschi, locotenent-colonelul de poliţie, Sergiu Sârbu şi cu medicul legist, Ion Spătaru.

Procurorii neagă acuzaţiile şi susţin că dosarul a fost închis din lipsă de probe.

Valentina Sârbu, originară din Străşeni, a decedat la spital, pe 23 decembrie 2011 - la câteva ore după ce a fost găsită inconştientă lângă un bloc din sectorul Ciocana. În luna martie, ofiţerul de urmărire penală a propus trimiterea în judecată a unui dosar deschis pe numele lui Gheorghe Mârzac pentru tentativă de viol, dar procurorul a cerut încetarea urmării penale. Oamenii legii cred că este vorba despre un caz de suicid. Fata s-ar fi aruncat de la etajul 8 al blocului, după ce a participat la o petrecere, împreună cu mai mulţi prieteni.

Просмотров: 1065 | Добавил: dionarju | Теги: moarte, suicid, Mister, invlauita, Chisinau, omor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]