Главная » 2013 » Январь » 10 » O grupare internationala de contrabanda cu heroina, retinuta de oamenii legii.
16:13
O grupare internationala de contrabanda cu heroina, retinuta de oamenii legii.

Doi chisinauieni de 30 si 42 de ani si un cuplu din Uzbekistan, de 31 si 33 de ani, au ajuns pe mana politiei. Acestia sunt banuiti de transmiterea, desfacerea si comercializarea heroinei. Gruparea a fost retinuta pe 6 ianuarie.


___________________________________________________________________________________________

Potrivit datelor oferite de politie, pe 6 ianuarie la punctul de trecere al frontierei de stat Otaci-Moghiliov-Podolsc, a fost oprit un autocar de model «Setra», care circula pe ruta Chisinau – Sankt-Petersburg, Federatia Rusa.

Fiind supus unui control riguros, politistii au gasit intr-un colet circa 100 de grame de heroina. Drogurile erau camuflate in interiorul unui termos. Narcoticele urmau sa ajunga la doi chisinauieni. Acestia au fost retinuti in flagrant de politie in apropierea satului Zahareuca, raionul Telenesti, in timp ce primeau coletul. 

In urma efectuarii perchezitiiei la domiciliile suspectilor au fost gasite inca doua grame de heroina.  Suma narcoticelor a fost evaluata de experti la peste 600 de mii de lei.

Dupa efectuarea mai multor cercetari, oamenii legii au constatat ca in perioada august 2012 - ianuarie 2013, moldovenii au transferat in Federatia Rusa bani in suma de 12 mii de dolari SUA. Politia presupune acesti bani au fost transferati in shimbul drogurilor pe care moldovenii le-ar mai fi primit prin aceeasi metoda si le-au vandut in Moldova.

Pe numele celor implicati in acest caz au fost deschise dosare penale. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca pana la 15 ani de inchisoare. Anterior, toti membrii au fost judecati pentru infractiuni similare.

Просмотров: 1113 | Добавил: dionarju666 | Теги: heroina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]