Главная » 2013 » Ноябрь » 16 » O fetita in varsta de 9 ani a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Decebal din capitala.
17:10
O fetita in varsta de 9 ani a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Decebal din capitala.

O fetita in varsta de 9 ani a fost lovita de o masina chiar pe trecerea de pietoni. S-a intamplat astazi pe o strada din sectorul Botanica din capitala. Martorii spun ca vehicolul condus de o tanara, avea viteza mare. Fetita a fost transportata la spitalul Ignatenco fiind internata la reanimare.





Accidentul s-a produs la ora 11:31, la trecerea de pietoni de pe strada Decebal. Martorii spun ca fetita locuieste in zona si ca urma sa ajunga la un complex sportiv de peste drum, unde practica gimnastica.

Trei femei care au vazut impactul spun acelasi lucru – ca fetita se afla pe zebra, iar automobilul circula cu viteza. 

Femeile indignate spun ca ambulanta a venit repede, in schimb politia, abia peste 40 de minute, cand unii dintre martori plecasera.

Politia spune ca la volanul automobilului de model Smart se afla o femeie, insa deocamdata nu ofera alte detalii. 


Fetita a fost transportata la spitalul Ignatenco fiind internata la reanimare. Martorii spun ca ea era constienta la venirea medicilor, insa a fost lovita foarte puternic la bazin.

Politia spune ca va stabili daca va deschide dosar penal sau administrativ pe numele soferitei in functie de traumatismele victimei.






Просмотров: 2124 | Добавил: dionarju666 | Теги: fetita, bulevardul Decebal, accident, 10 ani, Capitala, trecere de pietoni, lovita de o masina | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
1   (18.11.2013 14:17) [Материал]
Soferita cu automobilului de model Smart, numar de inregistrare, (K UU 555),care a lovit fetita la ora 11.31 (16.11.2013)la trecerea de pietoni de pe strada Decebal. Va fi judecata de Dumnezeu, el nu ea mita de la Diavol.
Martor1,oricum cei vinoveti trece timpul 5, 10 ani si oricum vin si-si cer iertare. Dar deja cind vin cad in genunchi, rag si-si iese din minti.
Martor2,Eu azi inainte sa se intimple accidentul treceam cu masina prin apropiere de accident. Si stind la semafor am observat masina rosie care este implicata in accident cum soferita vorbea la telefon mobil si cum s-a aprins semaforul ea a accelerat pe gaz si m-a depasit pe mine,eu in gind ziceam da unde se grabeste ea de merge asa de repede. Si nu trece mult timp citeva minute ca aud o palitura si cind am trecut pe linga masina ea tot mai vb la telefonul mobil.
Martor3,Eu in momentul cind aparuse poltia parcasem in apropiere. Pe soferita in acel moment o consola Vedeta noastra CARISMA, care era la volanul unui BMW X3 alb, shi plus la toate era cu okelarii pe nas sa n-o recunoasca lumea. Asa ca si de la ea puteti cere marturii shi detalii despre soferita. Parbrizul la Smart era crapat binishor de la lovitura.
Cine cunoaste mai multa informatie in acest caz, rog sa o publice in comentarii.
Martor4,
Soferita sa intilnit anticipat cu prietena ei Carizma la
Botanica, dupa ce sa-u despartit soferita a palit fetita, posibil ca
intre timp repede si-a chemat prietena. Am fost martorul accidentului si
am auzit cum ele amindoua vorbeau in timp ce fetita era in salvare.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]