Главная » 2014 » Январь » 11 » O fetita din Causeni a fost strivita de un autobuz
19:20
O fetita din Causeni a fost strivita de un autobuz

Copilarie spulberata pe trecerea de pietoni. O fetita in varsta de 10 ani din satul Zaim, raionul Causeni a fost strivita de un autobuz in timp ce se intorcea de la scoala. Martorii spun ca micuta traversa regulamentar, cand a fost spulberata de vehicul. Nimeni nu poate sa explice cum de soferul nu a observat-o. Cert e ca in locul respectiv, desi exista un indicator, marcajul rutier lipseste cu desavarsire.




Fetita de 10 ani se intorcea ca de obicei de la scoala. A incercat sa traverseze strada in acelasi loc cum o face de ani de zile. De data aceasta, insa, a fost spulberata de un autobuz. Ea a fost lovita in plin de vehicolul care circula pe ruta Bender-Constantinovca si a murit pe loc.  


Soferul in varsta de 63 de ani era in stare de soc si nu a putut explica nimic din cele intamplate. Potrivit politiei el nu consumase alcool inainte de a urca la volan si avea experienta. Politia investigheaza cazul si urmeaza sa stabileasca vinovatia acestuia.

Datele Instectoratului National de Patrulare arata ca numai in 2013 in Moldova s-au produs peste 2600 de accidente rutiere in urma carora aproape 300 de persoane au murit, iar peste 3 mii au fost ranite. Mai bine de o treime dintre acestea sunt cu implicarea pietonilor. Statistica mai arata ca anul trecut 21 de copii au murit in accidente si doar patru dintre aceste accidente s-au produs din vina minorilor. 

Sursa: PRO TV
Просмотров: 1752 | Добавил: dionarju666 | Теги: fetita, accident, trecere pietoni, auotbuz | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]