Главная » 2014 » Январь » 25 » O femeie şi o adolescentă au fost ucise cu sânge rece in satul Hagimus din raionul Căuşeni.
23:21
O femeie şi o adolescentă au fost ucise cu sânge rece in satul Hagimus din raionul Căuşeni.
Două crime terifiante au zguduit aseară, locuitorii satului Hagimus din raionul Căuşeni. O femeie de 63 de ani şi o adolescentă de 17 ani au fost ucise cu sânge rece într-un mod tras parcă la indigo: ambele înjunghiate în gât. Victimele, care locuiau într-o mahala purtau acelaşi nume, Ana, şi au fost omorâte la scurt timp una după alta. Oamenii legii examinează mai multe versiuni, însă deocamdată nu au reţinut niciun suspect.





Tragedia s-a produs aseară, între orele 20.00 şi 22.00. Poliţiştii presupun că prima a fost ucisă femeia de 63 de ani. Soţul victimei povesteşte îngrozit că bătrâna a ieşit la poartă pentru că lătrau câinii, însă nu s-a mai întors. Cadavrul femeii a fost găsit la scurt timp într-o râpă aflată la aproximativ 20 de metri de casă.

Ce-a de-a doua crimă s-a produs după mai puţin de o oră. Presupusul asasin i-a tăiat fetei gâtul în prezenţa fratelui ei de doar 2 ani. A luat cu el mai multe bijuterii din aur şi a fugit. Singurul martor care poate vorbi despre cele întâmplate este bunica fetei, care l-a văzut pe criminal în momentul în care ieşea din casă. Bătrâna nu a reuşit să-i vadă însă faţa individului care i-a luat viaţa singurei sale nepoate.

Întâmplător sau nu, cele două femei purtau acelaşi nume, Ana. Cei care le-au cunoscut pe victime sunt terifiaţi de cele întâmplate.

Deşi au audiat mai multe persoane, oamenii legii nu au reţinut deocamdată niciun suspect. Dacă va fi găsit vinovat, criminalul riscă detenţie pe viaţă.
Просмотров: 2118 | Добавил: dionarju666 | Теги: causeni, femei, omor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]