Главная » 2014 » Январь » 25 » Nouă indivizi suspectaţi că fac parte din gruparea criminală "Patron" retinuti in Moldova, au primit mandat de arest.
23:51
Nouă indivizi suspectaţi că fac parte din gruparea criminală "Patron" retinuti in Moldova, au primit mandat de arest.
Nouă indivizi suspectaţi că fac parte din gruparea criminală "Patron" s-au ales cu 30 de zile de arest preventiv. Aproape 20 de mascaţi i-au escortat astăzi la judecătoria Râşcani. Procurorul susţine că există probe suficiente pentru ca aceştia să fie condamnaţi la ani grei de puşcărie pentru organizarea unui grup criminal, şantaj şi alte fărădelegi. Bănuiţii, însă, nu vor să-şi recunoască nici în ruptul capului vina. 






Unul câte unul, nouă indivizi au intrat în biroul judecătorului pentru a li se elibera mandat de arest. Şapte dintre ei au fost reţinuţi acum două zile, iar doi - ieri, într-un bloc din capitală. Suspecţii nu s-au lăsat prinşi atât de uşor şi au încercat să evadeze. Unul dintre ei chiar a sărit de la etajul cinci.

Indivizii sunt acuzaţi că ar face parte din gruparea criminală "Patron", una de temut în lumea interlopă. O parte dintre ei activau în Republica Moldova, iar ceilalţi în Italia. Mai exact, şantajau proprietarii de microbuze şi cetăţeni ai Republicii Moldova care munceau în Italia. Îi ameninţau şi le cereau anumite taxe pentru a scăpa nevătămaţi. Suma varia între 150 şi 300 de euro. Dacă victimele nu plăteau, indivizii dădeau foc maşinilor sau caselor lor. Suspecţii nu vor să-şi recunoască vina şi declară că nu ştiu pentru ce au fost reţinuţi.

23 de indivizi suspectaţi că ar face parte din gruparea criminală "Patron" au fost reţinuţi zilele trecute de polliţia moldovenească şi cea din Italia. În operaţiunea internaţională au fost implicaţi peste 300 de carabinieri italieni şi alţi peste o sută de oameni ai legii din Moldova. Liderul grupării Ion Guşan, a fost reţinut anterior în România.

Просмотров: 1704 | Добавил: dionarju666 | Теги: grupare criminala, politia, Mafia, patron | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]