Главная » 2012 » Июль » 26 » Noi impuscaturi in barul din Ialoveni! Retinerea criminalului, sarbatorita periculos de cativa indivizi
02:10
Noi impuscaturi in barul din Ialoveni! Retinerea criminalului, sarbatorita periculos de cativa indivizi

Noi impuscaturi in barul din Ialoveni, unde doi barbati au fost impuscati in urma cu doua luni. Firma care asigura paza localului spune ca focurile de arma au fost trase de bucurie ca autorul crimei de acum doua luni a fost prins. Incidentul este investigat de politie, insa deocamdata nicio persoana nu a fost retinuta. Scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere din local.


In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vad mai multi barbati care stau la tejghea si consuma alcool. La un moment dat, in sala a intrat un individ care, se pare, le aduce o veste care i-a bucurat.

Unii au inceput sa danseze, iar cineva scoate o arma si impusca in sus. Apoi, acesta incarca pistolul si il da altcuiva, care, la randul sau, trage si el.

Ulterior, toti ies din local si mai impusca de cateva ori. Angajatii barului au chemat agentia care asigura paza localului. 

Potrivit firmei de paza, la fata locului ar fi fost gasite 9 cartuse. Solicitat de Pro Tv, comisarul raionului Ialoveni a declarat ca acest caz este investigat.

Proprietarul localului a refuzat sa discute cu echipa Pro Tv, declarand ca nu s-a intamplat nimic iesit din comun.

Incidentul s-a produs la cateva ore dupa ce politia a reusit sa-l retina pe Valeriu Canuda, suspectat ca in urma cu doua luni a impuscat, in acelasi local, doi barbati. Unul dintre acestia a murit.

Просмотров: 1174 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]