Главная » 2013 » Февраль » 21 » Mamă şi fiu, omorâţi cu bestialitate
10:54
Mamă şi fiu, omorâţi cu bestialitate
Crimă înspăimântătoare. O femeie şi fiul său de 16 ani au fost ucişi cu bestialitate şi lăsaţi să zacă în ochii unui copil de numai 3 ani. S-a întâmplat noaptea trecută, în comuna Măgdăceşti, raionul Criuleni. Victimele sunt soţia şi fiul primarului din satul Sofia, raionul Drochia. Niciun suspect nu a fost identificat, deocamdată şi nu se cunoaşte motivul crimei. Cert este că asasinii au scotocit prin casă. Victimele au fost atât de tare mutilate, încât au fost şocaţi chiar şi oamenii legii. Zeci de poliţişti şi procurori,au lucrat toată noaptea la locul crimei. 












Soţia primarului avea aproximativ 40 de ani, iar fiul - 16 ani. Familia avea o locuinţă în satul Sofia, din raionul Drochia, însă, recent a cumpărat o casă şi în comuna Măgdăceşti. În ultima vreme aici locuiau femeia şi copiii. Vecinii au văzut-o pentru ultima dată în după amiaza zilei de ieri. A mers la grădiniţă să-şi ia fetiţa de trei ani. Potrivit Ministerului de Interne, cadavrele au fost descoperite în jurul orei 21.00. Un vecin a auzit cum fetiţa striga disperată. A intrat în casă şi a văzut copilul, alături de mamă şi frate, care erau deja morţi.

La locul crimei s-a deplasat aproape tot efectivul Comisariatului de poliție din Criuleni, dar şi ofiţeri de la Servicii Operative şi de la Direcţia Urmărire Penală din cadrul MAI. A fost prezent şi procurorul interimar Andrei Pântea şi chiar ministrul de Interne, Dorin Recean.

Poliţiştii au adus la locul crimei şi un câine dresat. Într-un comunicat de presă, Ministerului de Interne a anunţat că în acest caz este vorba, cel mai probabil, de un atac tâlhăresc. Indivizii au pătruns în locuinţă, când nimeni nu era acasă. Se pare ce femeia, împreună cu copii săi, a dat peste ei. Potrivit unor surse, victimele au fost bătute şi înjunghiate de mai multe ori. Deocamdată, autorităţile evită să spună dacă din casă lipsesc bunuri sau bani. 
Просмотров: 1029 | Добавил: dionarju666 | Теги: Dublu omor, magdacesti, Crima | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]