Главная » 2013 » Июнь » 1 » Liderul unei grupări criminale reţinut ca în filme de mascaţii de la Fulger
00:12
Liderul unei grupări criminale reţinut ca în filme de mascaţii de la Fulger
Protagonistul reţinut ieri ca în filme de mascaţii de la Fulger, s-a dovedit a fi liderul unei grupări criminale, specializate în spargeri de locuinţe şi automobile. Potrivit primelor calcule, suspecţii au cauzat prejudicii materiale în valoare de un milion de lei. Anterior, au mai fost prinşi alţi doi membri ai acestei reţele. Toţi riscă să-şi petreacă următorii 12 ani după gratii.



Oamenii legii au percheziţionat apartamentul liderului grupării criminale preţ de câteva ore. Poliţiştii au scos de acolo tehnică audio-video, instrumente electrice, ceasuri de mână, biciclete şi alte bunuri furate. Iniţial, însă, suspectul, în vârstă de 53 de ani, nu vroia nici în ruptul capului să deschidă uşa oamenilor legii, aşa că au intervenit mascaţii de la Fulger.

Pe numele bărbatului au fost iniţiate 17 cauze penale pentru furturi. Oamenii legii nu exclud, însă, că numărul lor ar putea fi mult mai mare. Bărbatul şi alţi doi membri ai grupării, pătrundeau în apartamente prin metoda culegerii de chei. Capul reţelei criminale a fost reţinut pentru 72 de ore, iar complicii săi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Suspecţii riscă până la 12 ani de puşcărie. De menţionat că, anterior, liderul grupării, a fost judecat pentru că ar fi comis mai multe violuri în perioada 1997-2003. Soarta acestui dosar este însă incertă.
Просмотров: 937 | Добавил: MONTYAGO | Теги: Grupare criminală, fulger, anihilată | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]