Главная » 2012 » Октябрь » 1 » KOK WORLD GRAND PRIX 2012 IN MOLDOVA
03:38
KOK WORLD GRAND PRIX 2012 IN MOLDOVA
Show sangeros si lovituri devastatoare la Chisinau. Turneul de K-1 K.O.K. World Grand Prix s-a desfasurat aseara La Sala Polivalenta. Castigatorul competitiei a devenit luptatorul moldovean, Dorel Cristian.









In finala piramidei, in categoria de greutate pana la 71 de kilograme, s-au intalnit moldoveanul Dorel Cristian si Mateusz Kopiec din Polonia. In prima runda adversarul lui Cristian a fost mai activ, insa luptatorul nostru a pus stapanire in urmatoarele doua reprize si a castigat turneul de K-1 K.O.K. World Grand Prix 2012.


Aceasta nu a fost prima intalnire in ring dintre Dorel Cristian si Mateusz Kopiec. Acum un an, sportivii s-au duelat pentru Cupa Campionatului Mondial si atunci victoria, de asemenea, i-a revenit luptatorului nostru.

 

Un alt moldovean, Vitalie Matei, a fost eliminat din piramida chiar in prima partida. El a inceput bine meciul cu un adversar din Coreea de Sud, insa a fost invins in runda sumplimentara. Luptatorii de K-1 din Moldova au facut spectacol in superfighturi, castigand toate cele 3 confruntari. Cea mai frumoasa victorie a obtinut-o Pavel Voronin, care l-a trimis la podea pe romanul Izidor Bunea la numai 15 secunde de la inceputul duelului.


Intr-un alt superfight, s-au luat la pumni Constantin Tutu si olandezul Sem Braan. Arbitrii l-au declarat castigator pe sportivul moldovean, insa in ultima runda s-a vazut clar oboseala acestuia. Si Maxim Railean a obtinut victoria. El l-a invins la puncte pe uzbecul Botirjon Tursunov. Competitia, care a reunit sportivi din 9 tari, a fost urmarita din tribune de peste doua mii de oameni.


Просмотров: 1571 | Добавил: kiko2009 | Теги: KOK, World, Moldova, Grand Prix, 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]