Главная » 2011 » Ноябрь » 22 » JAF in sectorul Ciocana din Capitala. Doi mascati au amenintat proprietarii si au furat 5000 de euro
12:50
JAF in sectorul Ciocana din Capitala. Doi mascati au amenintat proprietarii si au furat 5000 de euro

S-au pomenit dimineata cu hotii in casa. Este vorba despre o familie de la Ciocana care a fost jefuita in propriul apartament. Potrivit politiei, hotii au furat 5 mii de euro.



Incidentul s-a produs azi dimineata in jurul orei 8. Potrivit politiei, doua persoane necunoscute au patruns intr-un apartament din sectorul Ciocana, de unde au furat in vazul stapanilor 5 mii de euro. Dupa ce indivizii au disparut de la fata locului, stapanul a anuntat politia. Barbatul a povestiti ca cei doi indivizi l-au lovit cu pumnul in fata, dar nu erau inarmati si nici nu aveau masti pe fata. Vecinii de bloc sunt ingroziti de cele intamplate.

In momentul in care apartamentul a fost furat, acasa se afla stapanul casei, sotia insarcinata si copilul in varsta de doi ani. Familia inchiriaza de ceva timp acest apartament de la un avocat. Stapanul casei are afaceri in constructii. Deocamdata, nu este clar cum au patruns hotii in bloc, deoarece in scara se poate intra doar introducand un cod special sau cu ajutorul unei chei electronice.

Cazul este cercetat de Comisariatul de politie Ciocana.
Просмотров: 896 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]