Главная » 2011 » Октябрь » 19 » Jaf ARMAT la Ialoveni intrerupt de politisti.
20:50
Jaf ARMAT la Ialoveni intrerupt de politisti.


Noapte de cosmar pentru o familie din orasul Ialoveni. Trei hoti inarmati si purtand cagule pe cap au dat buzna in casa cerand 5 mii de euro si bijuteriile din aur. Infractorii au amenintat proprietarii cu arma, insa planul lor a fost dat peste cap. Au fost prinsi de politie, in urma unor schimburi de focuri. Politia presupune ca suspectii erau drogati.



Hotii au intrat dimineata, in jurul orei 5, in casa familiei Osipov. In cladire se aflau 3 persoane - mama, tata si o fiica. Dupa ce au dat buzna in casa, fortand usa, hotii i-au amenintat cu arma si au cerut 5 mii de euro. Potrivit politiei, unul dintre pistoalele hotilor fusese furat cu doua saptamani in urma tot dintr-o casa din Ialoveni.

 
Pentru a-i retine, politistii au facut uz de armele din dotare, printre care si un Kalasnikov.


Dupa ce i-au pus la pamant, politia a stabilit ca hotii, care au intre 18 si 20 de ani, sunt din satul Burci Moldovenesc, raionul Cahul. Unul dintre ei a declarat ca au decis sa intre in locuinta pentru ca aveau nevoie de bani.


Anterior, acest individ a fost condamnat pentru actiuni sexuale cu caracter pervers.


In timpul perchezitiei, asupra unuia dintre suspecti au fost gasite diferite obiecte, printre care si o funie cu ajutorul careia urmau sa fie legate victimele. 


Proprietarul casei, angajat la o firma de inghetata, nu a fost de gasit astazi. Vecinii sunt socati.


Daca cei 3 suspecti vor fi gasiti vinovati ei risca pana la 12 ani de inchisoare. Potrivit ministerului de Interne, acestia sunt suspectati ca au comis si alte jafuri.
Просмотров: 1333 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]