Главная » 2011 » Сентябрь » 19 » "Ivanovici, Almaz, Vitosik si Vitas” - traficanti de droguri RETINUTI
14:18
"Ivanovici, Almaz, Vitosik si Vitas” - traficanti de droguri RETINUTI
Sase traficanti de droguri, membri ai unei grupari criminale, au fost retinuti. Dintre acestia 2 sunt uzbeci, iar ceilalti patru sunt moldoveni cu varstele cuprinse intre 29 si 40 de ani. Cei patru sunt cunoscuti in lumea interlopa drept ”Ivanovici”, ”Almaz”, ”Vitosik” si ”Vitas”, toti anterior judecati pentru infractiuni grave.


Conform Comisariatului General de Politie, suspectii, specializati in traficul national si international de droguri, au fost retinuti la 17 septembrie, dupa 3 luni de lucrari operative.

 

Sotii de origine uzbeca erau responsabili de transportarea drogurilor in Moldova, pe cale de contrabanda prin intermediul trenului de pe ruta Sankt-Petersburg – Chisinau. Iar cei 4 membri moldoveni raspundeau de traficarea acestora in tara.

 

In urma perchezitiei efectuate la domiciliile celor 4 suspecti, oamenii legii au gasit 221 grame de heroina, 50 grame de marihuana si alte stupefiante, dar si o grenada de model F-1.

 

Heroina urma sa ajunga pe piata neagra din Moldova fiind estimata la un pret de peste 500.000 de lei.

 

Cei sase sunt cercetati penal pentru "Circulatia ilegala a substantelor narcotice” si risca inchisoare de la 2 pana la 5 ani.

Alte ştiri despre: trafincati , droguri, retinuti,
Просмотров: 822 | Добавил: kiko2009 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]