Главная » 2013 » Январь » 11 » Interceptarea convorbirilor telefonice - ( 3 iun 2010 )
21:40
Interceptarea convorbirilor telefonice - ( 3 iun 2010 )

Interceptarea convorbirilor telefonice devenit un sport extrem (de riscant) pentru românii curioşi să afle ce discută soţiile sau amantele în lipsa lor. Singura problemă este că, pentru a-şi atinge scopul, aceştia au apelat la un software ilegal, iar poliţiştii au intrat pe fir. Ieri seară, nu mai puţin de 47 de astfel de "spioni" din toată ţara au ajuns în camera audierilor cu mandat de arestare preventivă, sub incidenţa legii nr. 51/1991, referitoare la siguranţa naţională a României.

Conform anchetatorilor, majoritatea sunt barbaţi, dar există şi câteva femei care au apelat la această soluţie pentru a-şi verifica partenerii de viaţă. Cu toţii susţin că au cumpărat soft-ul de pe Internet cu 800 de lei, de la un anume Nicolae Oproiu. Acesta le instala clienţilor programul pe telefon sau pe calculator, fără să perceapă taxe suplimentare. Şi el a fost săltat de poliţişti în cursul zilei de ieri. Nu singur, ci împreună cu soţia care, de asemenea, folosea programul de interceptare.



Acum clienţii, dar şi furnizorul softului, asteaptă să afle decizia instanţei. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, pot primi până la 12 ani de închisoare.

Evenimentul ne readuce în vedere cât de uşor se pot intercepta convorbirile telefonice. Nu ai nevoie de cunoştinţe avansate, ci doar de programul potrivit. Merită însă riscul? Pentru că, până la urmă, spionii sunt şi ei la rândul lor spionaţi. Cu alte cuvinte, cineva acolo sus ne... urmăreşte.



Просмотров: 997 | Добавил: dionarju666 | Теги: interceptarea | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]